Gå til indhold
Dansk
  • Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Sådan nulstiller du din adgangskode

Nulstil en glemt adgangskode til Partner eller Superb POS via e-mail.

Når du nulstiller en adgangskode, sendes et link til kontoens e-mailadresse. Partner og POS-backoffice har hver sit login. Hvis du nulstiller adgangskoden i ét system, ændrer det ikke adgangskoden i det andet system.


Nulstil din adgangskode

  1. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode på loginskærmen.
  2. Indtast kontoens e-mailadresse.
  3. Åbn e-mailen om nulstilling i den indbakke.
  4. Klik på linket i e-mailen.
  5. Vælg en ny adgangskode.

Nulstil adgangskoden i begge systemer

Hvis du bruger det samme login til Partner og POS-backoffice, skal du nulstille adgangskoden i begge systemer.

  1. Nulstil adgangskoden i det første system.
  2. Gå til loginskærmen i det andet system.
  3. Gentag nulstillingen med den samme e-mailadresse.

Hvis e-mailen om nulstilling ikke kommer

  • Tjek din spam-mappe.
  • Tjek, at du har brugt den e-mailadresse, som kontoen er registreret med.
  • Kontakt Superb support, hvis e-mailen stadig ikke kommer.

Relaterede emner

  • Sådan logger du ind i Partner og Superb POS-appen
  • Sådan rydder du din cache